PCPočítač TabTablet SmartSmartfón
Zjednodušené zobrazenie
Tmavý režim
English  Русский  Deutsch  Español  Čeština  Polski 
E-mail:

Môj blog

Všetky moje blogy


2020
Evakuačný ruksak - na čo je dobrý?  Evakuačný ruksak sa Vám zíde v prípade teroristického útoku alebo prírodnej katastrofy - zemetrasenie, cunami, hurikán, záplavy, zosuv pôdy, výbuch, požiar a podobne. Mnohí zažívajú prírodné katastrofy prvýkrát v živote a ďalší ich ešte len zažijú.

2019
Koľko cibule mám nakrájať?  Častokrát si nevieme predstaviť, koľko malých cibúľ máme nakrájať namiesto jednej veľkej. Naštastie to vieme vypočítať pomocou vzorca objemu gule. 1 veľká cibuľa sa rovná 8 malým.

2018
Cesta na Mars  2030 - 2039 je predbežný termín pre začatie osídľovania Marsu. Na Marse je voda a vďaka tomu bude osídlenie Marsu jednoduchšie. Stavať sa budú dva druhy budov - na povrchu a pod povrchom. Vnútri sa budú pestovať rastliny a stromy, ktoré budú produkovať kyslík.

2017 - 2014
Akupresúrna podložka  Zbavte sa bolesti chrbta a krku používaním akupresúrnej podložky. Položte ju na matrac a vankúš. Ležte na ňej bez oblečenia.

Kolobeh peňazí - Slovenské výrobky  Pracujte rovnako, zarábajte dvojnásobne. Dajte prácu ľuďom vo svojom okolí iba tým, že budete kupovať výrobky z Vašej krajiny a z Vášho regiónu. Počet kamiónov dovážajúcich zahraničné produkty sa zníži a pomôžete aj ekológii.



Podmienky používania Kontakt


Copyright © 2023 Vladimír Slávik